Despre noi

 • Fundaţia pentru Cultură şi Patrimoniu Forum ARTE

  s-a născut din dorinţa de a aduce o contribuţie la promovarea şi diversificarea vieţii culturale a zonei Braşovului, la conştientizarea rolului integrator al culturii pentru cetate şi oamenii săi. Prin impulsuri creative şi evenimente inedite, fundaţia vizează îmbinarea tradiţiilor cu contemporaneitatea. Trei elemente-cheie definesc activitatea fundației: Educaţia, Muzica și Patrimoniul.
 • Muzică

  Muzica ne deschide porți spre o altă lume, ne ajută să ne cunoaștem mai bine și să ne formăm propria identitate în drumul spre echilibru și armonie cu noi și cu tot ceea ce ne înconjoară. Fundația Forum ARTE creează evenimente menite să unească spiritele în jurul tradițiilor muzicale existente și să le inspire pe cele ce vor urma.
 • Educație

  Credem în valoarea pe care o aduce educația și avem convingerea că aceasta este singura bază solidă pentru dezvoltare. Unul din obiectivele noastre este să oferim, prin programe inspirate, un spațiu pentru copii și tineri, în care să evolueze, să descopere arta, să înceapă să o înțeleagă și să o prețuiască. Și să ajungă apoi să o împărtășească mai departe.
 • Patrimoniu

  Patrimoniul întăreşte identitatea, conservă şi transmite memoria unui teritoriu. Dorim ca patrimoniul să devină cauza comună a societăţii şi ne alăturăm organizaţiilor de stat şi civile pentru a discuta, a învăţa despre patrimoniu și a ajuta la protejarea lui.

Echipa

Fii alături de noi

Plini de entuziasm am creionat calendarul evenimentelor din acest an și sperăm ca împreună să ne bucurăm de momente culturale inedite în Brașov și împrejurimi. Dorim ca prin inițiativa și programele noastre să reînviem pasiunea pentru cultură și frumos, să creăm un loc care să respire prin artă. Vă invităm și pe dumneavoastră să vă alăturați inițiativei noastre și să sprijiniți viața culturală a Brașovului.

Implică-te!
Top