Ascultați colindul îngerilor 2015 - Ediția a IV-a, decembrie 2015

Concertul de Crăciun susținut de copiii din școlile și liceele brașovene a crescut de la an la an, aducând multă bucurie tuturor celor care au participat.

Anul acesta, cea de a IV-a ediție va avea loc în 18 decembrie, la ora 18:00, în Biserica Neagră din Brașov, organizatori fiind ca și până acum Fundația pentru Cultură și Patrimoniu Forum ARTE și Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Brașov. Concertul va fi transmis LIVE aici.

Într-un moment din an în care ne bucurăm de clipele magice ale Crăciunului, copiii cântă pentru alți copii care au nevoie de ajutor. Fondurile strânse în urma concertului vor fi donate în totalitate Spitalului Clinic de Copii Brașov.

Puteți să susțineți evenimentul caritabil făcând o donație în contul
Fundației Forum ARTE
Cont Lei: RO91BTRLRONCRT0545449001
Cont Eur: RO41BTRLEURCRT0545449001
Banca Transilvania
cu specificarea “Pentru concert caritabil Ascultați colindul îngerilor“.

Proiectul educațional s-a născut din dorinţa de a stimula interesul copiilor pentru muzică, mulți dintre ei fiind la prima încercare de a cânta într-un cor, cu atât mai mult, într-un concert de asemenea anvergură.

Coordonator muzical și dirijor este Steffen Schlandt, organistul Bisericii Negre și dirijorul corului Bach din Brașov, care cu entuziasm și pasiune reușeste de fiecare dată să transforme atâtea voci timide într-un cor angelic.

Două sute de copii își vor uni din nou în decembrie glasurile și instrumentele pentru a cânta colinde de Crăciun, în șapte limbi diverse – latină, germană, engleză, română, maghiară, franceză, norvegiană – într-un concert special menit să-i apropie atât pe copii cât și pe spectatori de spiritul autentic și pur al sărbătorilor.

Școli și ansambluri participante:

  • Liceul Teoretic J. Honterus, Brașov
  • Școala Generală nr. 12, Brașov
  • Liceul de muzică “Tudor Ciortea” ,Brașov
  • Liceul de muzică “Plugor Sándor”, Sfântu Gheorghe
  • Ansamblul Canzonetta

Profesori coordonatori: Ingeborg Acker, Izabela Brașoveanu, Annegret Feder, Galina Târnovschi, Constantin Banu, Lőfi Gellért, Bogdan Scurtu, Steffen Schlandt.

Top