Ascultați colindul îngerilor 2016 - Ediția a V-a, decembrie 2016

Concerte de Craciun la Biserica Neagra 2016

Peste 200 de copii cântă colinde de Crăciun în Biserica Neagră

Concertul de Crăciun susținut de copiii din școlile și liceele brașovene a crescut de la an la an, aducând multă bucurie tuturor celor care au participat.

Anul acesta, cea de a V-a ediție va avea loc în zilele de 15 decembrie și 16 decembrie, la ora 18:00, în Biserica Neagră din Brașov, organizatori fiind ca și până acum Fundația pentru Cultură și Patrimoniu Forum ARTE și Biserica Evanghelică C.A. din România –Parohia Brașov.

Parteneri ai proiectului sunt Colegiul  ”Emil Racoviță”, Colegiul ”Grigore Antipa”, Liceul Teoretic ”Johannes Honterus”, Sc. Gimnazială 12, Liceele de muzică ”Tudor Ciortea” Brașov și ”Plugor Sandor” Sf. Gheorghe

Proiectul educațional s-a născut din dorinţa de a stimula interesul copiilor pentru muzică, mulți dintre ei fiind la prima încercare de a cânta într-un cor, cu atât mai mult, într-un concert de asemenea anvergură.

Coordonator muzical și dirijor este Steffen Schlandt împreună cu dirijoarele de cor Annegret Feder, Ingeborg Acker, Izabella Brașoveanu, Mihaela Mureșan, Gizella Benedek.

Două sute de copii își vor uni din nou în decembrie glasurile și instrumentele pentru a cânta colinde de Crăciun în șapte limbi – latină, germană, engleză, română, maghiară, franceză, ladino – într-un concert special menit să-i apropie atât pe copii cât și pe spectatori de spiritul autentic și pur al sărbătorilor.

Puteți să susțineți evenimentul caritabil făcând o donație în contul
Fundației Forum ARTE
Cont Lei: RO91BTRLRONCRT0545449001
Cont Eur: RO41BTRLEURCRT0545449001
Banca Transilvania
cu specificarea “Pentru concert caritabil Ascultați colindul îngerilor“.

Sponsori Concerte de Craciun la Biserica Neagră 2016

Top