Festivalul Musica Barcensis 2020, Ediția a XI-a

Festivalul Musica Barcensis – ediția a XI-a – continuă și în acest an, timp de 6 duminici, începând cu 19 iulie 2020. Concertele vor avea loc în aer liber, în curțile bisericilor fortificate din Ghimbav, Prejmer, Feldioara, Hărman și în curtea Bisericii Negre din Brașov.

Dorim să simțim împreună și în acest an bucuria oferită de muzică, în Țara Bârsei.

Festivalul Musica Barcensis este organizat de Fundația Forum ARTE în parteneriat cu Biserica Evanghelică C.A. România – Parohia Brașov, Bisericile Evanghelice din Ghimbav, Hărman, Prejmer și Comuna Feldioara.

Accesul la concertele din curtea Bisericii Negre (latura sudică) se va face cu toate măsurile de securitate și protecție ce se impun, cu 30 minute înaintea începerii concertului, fără rezervare în prealabil, prin cele trei puncte de acces, de unde se pot achiziționa și biletele, în valoare de 10 lei, în limita locurilor disponibile. Publicul este rugat să poarte asupra sa mască de protecție și o umbrelă, în caz de vreme nepotrivită. Dacă condițiile meteo se deteriorează vizibil, începerea concertelor se amână, iar dacă ploaia nu se oprește, concertele vor fi transmise live, prin streaming, pe pagina de facebook a Fundației Forum Arte.

La celelalte concerte, accesul publicului în curtea interioară este permis gratuit, respectând măsurile de distanțare socială și de purtare a măștii, în limita spațiului de desfășurare. Aceste concerte nu se pot transmite prin streaming. Dacă vremea nu permite desfășurarea anumitor concerte, acestea vor fi înregistrate și difuzate ulterior.

Top